Tellie

NL

Interactieve digitale televisie

Elke TV wordt een slim scherm. Zodat iedereen zich thuis voelt.

Interactieve digitale televisie

Elke TV wordt een slim scherm. Zodat iedereen zich thuis voelt.

Zodat iedereen zich thuis voelt

Je wil de beste zorg bieden in je organisatie. Met Tellie zorg je dat iedereen er zich ook thuis voelt. Deze all-in-oplossing verandert elke televisie in een slim beeldscherm. Zo maak je het verblijf van je patiënten, bewoners of bezoekers aangenamer en het werk van je personeel lichter.

tellie-entertained

Interactieve TV zoals thuis

Programma’s terugkijken, opnemen, streamen of een extra zenderpakket toevoegen… Iedere kamer krijgt een persoonlijk aanbod, net zoals thuis.

IPTV-overview_LOW

Bied extra diensten

Interacteer met jouw bewoners of bezoekers via de televisie. Bied verschillende extra services aan of enthousiasmeer voor activiteiten.

Hires-Portret2_WAL6281

Één partner van begin tot eind

All-in oplossing

Tellie biedt een compleet servicepakket om een televisie-ervaring te creëren en te beheren: van conceptcreatie en ontwerp tot implementatie en voortdurende ondersteuning. Onze experts kennen elke sector met hun specifieke noden.

De voordelen voor jouw organisatie

Tellie is een totaaloplossing voor elke sector waar televisies niet weg te denken zijn, zoals woonzorgcentra, hotels, ziekenhuizen… Dankzij alle interactieve functies die Tellie de gebruiker aanbiedt, kan er worden gezorgd voor een maximaal comfort en thuisgevoel.

Totaaloplossing voor al je interne en externe communicatie. Dankzij de slimme digital signage-functies communiceer je met één druk op de knop naar zowel gasten, bewoners, patiënten en/ of medewerkers. Communiceren was nog nooit zo eenvoudig!

Verlicht de werklast van je werknemers aanzienlijk. Jouw personeel hoeft geen kostbare tijd meer te verspillen aan ouderwetse communicatiemethodes, zodat ze efficiënter werken en er heel wat kosten worden bespaard.

Totaaloplossing op maat. Tellie is een product van Telenet Business en Connectify. Hierdoor zijn we er bij van installatie en configuratie tot het voorzien van hardware en trainingen op maat.

Ontdek Tellie Family

Tellie Family is een oplossing specifiek voor de zorgsector. Het bezorgt bewoners van jouw zorginstelling een optimale televisie-ervaring met tal van extra functies zoals beeldbellen met vrienden en familie en foto’s of video’s delen.

Communicatieschermen

Bouw een visueel netwerk uit doorheen uw organisatie. Eindeloze contentmogelijkheden aangestuurd vanaf één platform. Eenvoudig en flexibel dankzij onze gebruiksvriendelijke interface.

Infozuil of digitale receptie

Goed nieuws voor wie hospitality naar een hoger niveau wil tillen, het imago van zijn organisatie wil boosten én de receptie wil ontzorgen. De multi-inzetbare digitale informatiezuilen ontzorgen u in een oogwenk en zijn onmisbaar voor een professioneel onthaal

Tellie in jouw organisatie?

Vraag een gratis demo aan

In uw organisatie, online of bij ons op kantoor. Aan u de keuze.