Tellie

NL

Tellie family

Steeds in contact met vrienden en familie.

Tellie family

Steeds in contact met vrienden en familie.

Eenvoudig videobellen

Met Tellie Family kunnen bewoners van woonzorgcentra eenvoudig beeldbellen met vrienden en familie. Kennissen met de Tellie Family App starten een video-oproep, die meteen verschijnt op het televisiescherm van de oudere. Met één druk op de knop van de vereenvoudigde afstandsbediening staat de bewoner in contact met de buitenwereld en kan hij of zij even bijpraten, en dat zonder tussenkomst van een zorgverlener!

Vanaf nu kunnen bewoners toch nog in contact staan met familie en vrienden, ook wanneer die niet kunnen langskomen door drukke agenda’s. Het is als woonzorgcentrum dus een goed idee om te investeren in een platform voor beeldbellen. Volgens een onderzoek van de Koning Boudewijnstichting neemt de eenzaamheid bij ouderen immers alleen maar toe. Met Tellie kan je deze eenzaamheid op een eenvoudige en efficiënte manier tegengaan.

Foto en videobibliotheek

Of wat dacht je van foto’s met leuke bijschriften versturen? Ook dat is mogelijk met Tellie. Een mooie tekening van je kleinkind, een leuk vakantiekiekje, een foto van het huisdier… De familie verstuurt al deze mooie momenten eenvoudigweg met de Tellie Family app, rechtstreeks naar het televisiescherm van de bewoner. Zo hoeft de bewoner nooit meer iets te missen! Met Tellie bereik je eenzame ouderen op een snelle en eenvoudige manier!

vrouw in rolstoel kijkt naar foto op tv

De voordelen van Tellie Family

Tellie in jouw organisatie?