Tellie

NL

Interactieve schermcommunicatie

Jouw boodschap klaar en duidelijk op het juiste scherm, op het juiste moment.

Interactieve schermcommunicatie

Jouw boodschap klaar en duidelijk op het juiste scherm, op het juiste moment.

Spreek jouw doelgroep aan via beeldschermen

Digital signage of digitale schermcommunicatie wordt gebruikt om klanten, bezoekers en voorbijgangers te informeren of te animeren via digitale beeldschermen. Maar digital signage kan ook worden gebruikt voor interne communicatie of wederzijdse communicatie. Dat is nu net het grote voordeel van digital signage: communiceer wat je wil, wanneer je maar wil.

Eenvoudig systeem

Met digital signage van Tellie haal je high-end technologie in huis. Hou je alles liever centraal in een eigen netwerkomgeving of liever cloud-based zodat je van overal je schermen kan aansturen? Aan jou de keuze.

Prikkelende content

Snel en flexibel content creëren, beheren, programmeren en publiceren. Op het juiste scherm, op het juiste moment. Live of uitgesteld? Nu met automatische aan/uit-functies voor nóg meer tijdswinst.

Service en training

All-in oplossing

Tellie biedt een compleet servicepakket om een uitzonderlijke schermervaring te creëren en te beheren: van conceptcreatie en ontwerp tot implementatie en voortdurende ondersteuning. Onze experts kennen elke sector met hun specifieke noden.

De voordelen voor jouw organisatie

Bedrijven uit alle verschillende sectoren kunnen genieten van de voordelen van digital signage. Zorgorganisaties, retail- of industriële bedrijven: iedereen heeft baat bij een goede communicatie met klanten, bezoekers en werknemers.

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf. De schermen zijn altijd in beweging, ze tonen dynamische content en trekken de aandacht.

Creëer zelf content met de slide-editor en integreer je huisstijl in de content die je communiceert. Of ga aan de slag met een van de meegeleverde templates.

Bespaart je heel wat tijd. Gedaan met affiches ophangen, flyers uitdelen of papieren uitprinten. Plan je content in en spendeer tijd aan wat echt telt.

Vitrine oplossingen

Bouw een visueel netwerk uit doorheen uw organisatie. Eindeloze contentmogelijkheden aangestuurd vanaf één platform. Eenvoudig en flexibel dankzij onze gebruiksvriendelijke interface.

Infozuil of digitale receptie

Goed nieuws voor wie hospitality naar een hoger niveau wil tillen, het imago van zijn organisatie wil boosten én de receptie wil ontzorgen. De multi-inzetbare digitale informatiezuilen ontzorgen u in een oogwenk en zijn onmisbaar voor een professioneel onthaal.

Smart city oplossingen

Stuur elke boodschap naar de juiste personen op het juiste moment. Interactieve schermen zijn de perfecte manier om te communiceren met inwoners en toeristen. Wijs de weg, toon een nieuwsfeed of deel up-to-date veiligheidsinformatie mee.

Tellie in jouw organisatie?

Vraag een gratis demo aan

In uw organisatie, online of bij ons op kantoor. Aan u de keuze.