Tellie

NL

Infozuil of digitale receptie

Klanten inspireren en informeren? De bezoekersbeleving verhogen? 
Ontdek de beste oplossing is er één die klantvriendelijkheid en slimme onthaalfuncties combineert.

Infozuil of digitale receptie

Klanten inspireren en informeren? De bezoekersbeleving verhogen? 
Ontdek de beste oplossing is er één die klantvriendelijkheid en slimme onthaalfuncties combineert.

Trek de aandacht van passanten

Een digitale receptie als onderdeel van digital signage is een uitstekende manier om klanten of bezoekers op een professionele manier te verwelkomen en/of te registreren. Je hebt de mogelijkheid om bezoekers 24/7 te ontvangen, zonder tussenkomst van een receptionist. Een interactieve onthaalkiosk is dan ook de perfecte oplossing voor wie hospitality naar een hoger niveau wil tillen, het imago van zijn organisatie wil boosten én de receptie wil vrijmaken voor andere zaken.

Hoe werkt het?

Wanneer klanten of bezoekers je zaak binnenstappen melden ze zich eerst aan bij de digitale onthaalkiosk voor een bezoekersregistratie. De klant kan zich eenvoudig aanmelden via het touchscreen en vervolgens zijn contactpersonen zoeken op naam, functie of afdeling. Jij krijgt meteen een melding via sms of e-mail en je kan makkelijk de klant of bezoeker ophalen en naar jouw kantoor begeleiden.

Bij onze nieuwste implementatie ontvangt de bezoeker een QR-code per email na preregistratie op jouw site. Na het scannen van deze QR-code aan de digitale receptie zijn geen verdere handelingen nodig en wordt de contactpersoon automatisch verwittigd via sms of e-mail.

Jouw digitale receptionist

Tellie, de onthaalkiosk die bezoekers registreert, de weg wijst en indien gewenst verrast met een gerichte reclameboodschap. Ons systeem wordt zonder problemen gekoppeld met uw bestaande telefooncentrale terwijl slimme software zorgt voor een gebruikservaring op maat van uw bedrijf, organisatie of woonzorgcentrum. Dit alles resulteert in minimale wachttijden en maximale efficiëntie.

Voeg een extra dimensie toe aan de bezoekersbeleving door nieuwe of reeds aanwezige schermen onderling te verbinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bezoekers met gepersonaliseerde pijlen op digital signage schermen langs het traject makkelijk de weg wijzen. Een multi-inzetbaar systeem van hotelkamer en vergaderzaal tot dokterskabinet.

All-in oplossing

Tellie biedt een compleet servicepakket om een uitzonderlijke schermervaring te creëren en te beheren: van conceptcreatie en ontwerp tot implementatie en voortdurende ondersteuning. Onze experts kennen elke sector met hun specifieke noden.

De voordelen voor jouw organisatie

Digital signage of beeldschermcommunicatie in de vorm van een etalagescherm is een ideale oplossing om via een etalage je klanten, bezoekers en voorbijgangers te informeren. Je kan je boodschap aanpassen naargelang tijd, locatie of zelfs persoon. Communiceer wat je wil, wanneer je maar wil. Een maximale impact in het straatbeeld met een minimum aan inspanning.

Prikkelende communicatie Prikkel elke voorbijganger met krachtige etalage-televisie met de juiste boodschap, promoties, ...

Beleving
Zorg voor een hoogstaande klantbeleving voor iedereen die de etalage bewondert.

Bespaart je heel wat tijd.
Gedaan met affiches ophangen, flyers uitdelen of papieren uitprinten. Plan je content in en spendeer tijd aan wat echt telt.

Vitrine oplossingen

Bouw een visueel netwerk uit doorheen uw organisatie. Eindeloze contentmogelijkheden aangestuurd vanaf één platform. Eenvoudig en flexibel dankzij onze gebruiksvriendelijke interface.

Smart city oplossingen

Stuur elke boodschap naar de juiste personen op het juiste moment. Interactieve schermen zijn de perfecte manier om te communiceren met inwoners en toeristen. Wijs de weg, toon een nieuwsfeed of deel up-to-date veiligheidsinformatie mee.

Tellie in jouw organisatie?