Tellie

NL

Smart city

Digitaliseer jouw stad of gemeente met schermcommunicatie.

Smart city

Digitaliseer jouw stad of gemeente met schermcommunicatie.

Ontdek de Toekomst van Communicatie

We bevinden ons in een tijdperk waarin communicatie steeds dynamischer en efficiënter wordt, en onze slimme schermen spelen een cruciale rol in het vormgeven van deze evolutie. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde oplossingen voor bedrijfscommunicatie, interactieve publieke displays of moderne onderwijsinstrumenten, onze slimme communicatieschermen bieden een scala aan mogelijkheden die verder gaan dan je verbeelding.

smart city digital signage

Slimme Communicatieschermen:
Roeselare toont hoe!

Waarom Kiezen voor Onze Slimme Communicatieschermen?

Dynamische Informatie:
Of het nu gaat om het delen van bedrijfsupdates, actuele informatie of entertainment, onze slimme schermen maken het mogelijk om inhoud in realtime bij te werken. Geen gedoe meer met gedrukte materialen die snel verouderen!

Flexibele Connectiviteit:
Dankzij geavanceerde connectiviteitsopties kunnen onze schermen naadloos worden geïntegreerd met bestaande systemen. Dit maakt het delen van informatie vanaf verschillende bronnen eenvoudig en efficiënt.

Veelzijdige Toepassingen:
Of je nu een bedrijfseigenaar bent, een docent, een marketeer of een openbare instelling, onze slimme communicatieschermen passen zich aan aan uiteenlopende behoeften. Van informatie verstrekken tot interactieve trainingen en entertainment, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Digitaliseer jouw stad of gemeente

De digitalisering van steden en gemeenten is meer dan ooit noodzakelijk. Digitale schermen zijn niet meer weg te denken uit ons leven en verschijnen nu ook meer en meer in het straatbeeld.

Een digitale transformatie van jouw gemeente brengt heel wat voordelen en nieuwe inzichten met zich mee en het komt zowel burgers als lokale besturen ten goede. Citymarketing is nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Connectify geeft je alle informatie over smart city en de voordelen ervan.

Onze slimme communicatieschermen zijn ontworpen om de manier waarop we informatie delen en interactie aangaan te transformeren. Of je nu op zoek bent naar manieren om je bedrijf te verbeteren, je onderwijsmethoden te innoveren of je publiek te betrekken, onze schermen staan klaar om je te helpen deze doelen te bereiken.

 

Ontdek vandaag nog hoe onze slimme communicatieschermen jouw wereld kunnen veranderen. Neem contact met ons op voor meer informatie, demonstraties en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Animeer en informeer

Burgers en bezoekers vinden sneller de weg, voelen zich welkom en zijn snel geïnformeerd over parkeermogelijkheden, aankomende evenementen,… Tellie zorgt ook voor minder files in de stad of gemeente door een betere signalisatie van parkeergelegenheden.

Tal van integraties

De smart city oplossingen van Tellie integreren met met Recreatex voor boekingen van sportzalen, info over bezetting van sportzalen, vergaderzaal oplossing, integratie met ticketing systemen, … Vraag ook naar het geïntegreerd muzieksysteem voor winkelstraten.

Wat is een Smart city?

Een ‘smart city’ of ‘slimme stad’ is een stad die informatietechnologie en internet of things gebruikt om de stad te beheren en besturen. Technologie wordt dan geïntroduceerd in de publieke ruimte: ziekenhuizen, bibliotheken, autowegen… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij onze digital signage screens is het mogelijk om elke boodschap naar de juiste personen op het juiste moment te sturen. Deze digitale, interactieve schermen zijn de perfecte manier om te communiceren met inwoners en toeristen. Wijs de weg, toon een nieuwsfeed of deel up-to-date, geautomatiseerde veiligheidsinformatie mee. Alles is mogelijk. Bovendien geven onze digital signage schermen uw stad een moderne en klassevolle uitstraling.

All-in oplossing

Tellie biedt een compleet servicepakket om een uitzonderlijke schermervaring te creëren en te beheren: van conceptcreatie en ontwerp tot implementatie en voortdurende ondersteuning. Onze experts kennen elke sector met hun specifieke noden.

Tellie - Smart city professional

Digitale dienstverlening is de toekomst. Zin om de eerste stappen naar digitalisering voor jouw stad of gemeente te zetten? Connectify heeft een sterk team van smart city professionals dat voor je klaarstaat. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste oplossingen op maat van jouw stad of gemeente.

Infozuil of digitale receptie

Goed nieuws voor wie hospitality naar een hoger niveau wil tillen, het imago van zijn organisatie wil boosten én de receptie wil ontzorgen. De multi-inzetbare digitale informatiezuilen ontzorgen u in een oogwenk en zijn onmisbaar voor een professioneel onthaal.

Schermcommunicatie

Bouw een visueel netwerk uit doorheen uw organisatie. Eindeloze contentmogelijkheden aangestuurd vanaf één platform. Eenvoudig en flexibel dankzij onze gebruiksvriendelijke interface.

Tellie in jouw organisatie?