Tellie

NL

Vitrine oplossingen

Versterk de zichtbaarheid en het imago van jouw zaak.

Vitrine oplossingen

Versterk de zichtbaarheid en het imago van jouw zaak.

Trek de aandacht van passanten

Een verzorgde etalage is een eerste stap in het uitbouwen van een succesvolle zaak. Heeft jouw etalage een upgrade nodig? Of ben je benieuwd wat het effect is van digital signage in je etalage? Met de oplossingen van Tellie zorg je voor een professionele indruk in de etalage.

Ultra High Brightness displays

Onze Ultra High Brightness displays hebben een hoge helderheid zodat jouw etalagescherm altijd goed zichtbaar is, vanuit elke kijkhoek en zelfs in de meest zonovergoten etalages. Bovendien zijn de schermen bestand tegen extreme temperaturen, wat in een etalage geen overbodige luxe is.

All-in-formule

Een all-in formule zonder zorgen en een complete oplossing met alle hardware inbegrepen. Wij leveren kwalitatieve displays met een ultieme beeldkwaliteit en hoge betrouwbaarheid, allemaal volgens het budget van de klant. Gebruik je liever je eigen display? Ook dan helpen we je graag met de aansluiting.

Vormgeving à la carte

Met digital signage van Tellie haal je high-end technologie in huis. Niet alleen komt je creatief design altijd haarscherp in beeld, het is ook een krachtige manier om jouw boodschap over te brengen naar elk gewenst publiek. Ons grafisch team ondersteunt je graag met sterke beelden voor maximaal effect. Ben je een creatieve doe-het-zelver? Ga met de editor eenvoudig zelf aan de slag.

Wat is een etalagescherm?

Of je zaak nu gelegen is in een drukke winkelstraat of op een rustig plein, het is belangrijk om op te vallen en met je product boven de concurrentie uit te steken. Etalage TV-schermen met bewegende beelden zijn dé manier om aandacht te trekken en een eerste goede indruk te maken op jouw volgende potentiële klant.

Een verzorgde, professioneel ogende etalage is namelijk het eerste wat voorbijgangers zien wanneer ze jouw zaak of winkel voorbij komen en het bepaalt vaak of ze al dan niet de stap zetten om naar binnen te gaan. Daarom is het belangrijk om te investeren in jouw etalage.

All-in oplossing

Tellie biedt een compleet servicepakket om een uitzonderlijke schermervaring te creëren en te beheren: van conceptcreatie en ontwerp tot implementatie en voortdurende ondersteuning. Onze experts kennen elke sector met hun specifieke noden.

De voordelen voor jouw organisatie

Digital signage of beeldschermcommunicatie in de vorm van een etalagescherm is een ideale oplossing om via een etalage je klanten, bezoekers en voorbijgangers te informeren. Je kan je boodschap aanpassen naargelang tijd, locatie of zelfs persoon. Communiceer wat je wil, wanneer je maar wil. Een maximale impact in het straatbeeld met een minimum aan inspanning.

Prikkelende communicatie Prikkel elke voorbijganger met krachtige etalage-televisie met de juiste boodschap, promoties, ...

Beleving
Zorg voor een hoogstaande klantbeleving voor iedereen die de etalage bewondert.

Bespaart je heel wat tijd.
Gedaan met affiches ophangen, flyers uitdelen of papieren uitprinten. Plan je content in en spendeer tijd aan wat echt telt.

Infozuil of digitale receptie

Goed nieuws voor wie hospitality naar een hoger niveau wil tillen, het imago van zijn organisatie wil boosten én de receptie wil ontzorgen. De multi-inzetbare digitale informatiezuilen ontzorgen u in een oogwenk en zijn onmisbaar voor een professioneel onthaal.

digital signage Roeselare

Smart city oplossingen

Stuur elke boodschap naar de juiste personen op het juiste moment. Interactieve schermen zijn de perfecte manier om te communiceren met inwoners en toeristen. Wijs de weg, toon een nieuwsfeed of deel up-to-date veiligheidsinformatie mee.

Tellie in jouw organisatie?